Zübeyde Hanım Anaokulu
RAHİME HATUN MAH. 9092 SK. ZUBEYDE HANIM ANAOKULU BLOK NO 7B MERKEZ / OSMANİYE

VİZYON

Dünyada uygulanan okulöncesi eğitim modüllerini uygulayan, yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla; pozitif enerjiyle çalışan, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak amacıyla projeler üreten, kaliteli eğitimi hedefleyen, izlenen, sürekli gelişen, eğitim bölgesinde tercih edilen lider bir kurum olmak.

MİSYON

Biz Zübeyde Hanım Anaokulu olarak 57-68 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak – yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Öğretim Şekli :İkili eğitim

İkili eğitim